Eucerinneseseri45
U VAZDUHU · promo

Bliže se praznici i već razmišljamo o poklonima kojima ćemo obradovati sebe i drage osobe, ali i o željama za narednu godinu. Kupovinom jednog preparata iz Eucerin antiage linije dobijate gratis atraktivni zlatni ili srebrni neseser sa poklonima!

Stručnjaci savetuju da je, kada su u pitanju novogodišnji spiskovi želja, najbolje dati prednost onim očekivanjima na koja možemo da utičemo. Lepota i nega spadaju u taj deo spiska. Kako će u novoj i godinama koje dolaze izgledati naša koža, zavisi pre svega od izbora preparata za negu i svakodnevne pažnje koju joj posvećujemo. Pored toga, na lepotu kože utiče i način razmišljanja i života koji vodimo. Zato iskoristite praznične zimske dane da što više uživate u stvarima koje vam prijaju i čine vas srećnim, bilo da je u pitanju druženje sa najdražima ili izbor poklona kojima ćete obradovati sebe i njih.

Eucerin antiage linije sadrže preparate neophodne savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih efekata u borbi protiv svih simptoma starenja kože: bora, gubitka volumena i elastičnosti. Redovnom upotrebom Eucerin antiage preparata vratićete vašoj koži sjaj i jedrinu. Ove zime Eucerin dodatno nagrađuje vaš izbor i posvećenost zdravlju i lepoti kože atraktivnim poklonima.

Uz kupovinu kreme ili seruma iz Eucerin Hyaluron-Filler, Eucerin Volume-Filler i Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity linija, vas ili vama drage osobe obradovaće atraktivni zlatni ili srebrni neseser sa poklonima.

  • Srebrni neseser sadrži: Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu za suvu kožu od 20ml, noćnu kremu iz ove linije u pakovanju od 7ml idealnom za putovanje, i tupfere za skidanje šminke.
  • U zlatnom neseseru očekuju vas Eucerin Hyaluron Filler+Elasticity dnevna krema od 20ml, noćna krema iz ove linije od 5ml i tupferi.

4545 MA3GENIX: Transformacija za 14 dana Grand_Kafa Grand kafa: Produženi program lojalnosti Bambi Kompanija Bambi: Nagrada za najbolju volontersku akciju Masaža Da li znate šta je Serapeptaza? · ·