lisca naslovna
U VAZDUHU · promo

Svaka žena bi trebalo da ima trenutak za sebe, onaj, namenjen isključivo opuštanju. Kada sebi kažete da zaslužujete samo najbolje, to bi trebalo da znači da zaslužujete beskompromisno zadovoljstvo, luksuz i nadahnjujuće pohvale. Upravo za ovakve trenutke stvorena je kolekcija Lisca Selection za jesen/zimu 2018, s naglaskom na senzualnost i luksuz ženskih oblina.

Čipka kroz koju se nazire koža, mreža, saten, ukrasne trake koje naglašavaju seksipil, šivene bez nepotrebnih šavova, sa naglaskom na senzualnosti. Plišana aplikacija, prozirni mehurići, kristali Swarovski – sjajni luksuz, koji naglašava toplinu i punoću ženskih oblina. Sofisticirani vez, stilizovani motiv cveća, ukrasi sa kristalima. Ekstravagantni i trendi modeli će ubediti i najzahtevnije modne entuzijaste. Uz to je važno znati da će sve modele radoznale kupoholičarke moći da odaberu u veličinama od korpe A do E u sezoni jesen-zima.

Lisca Selection kolekcija jesen/zima 2018 će biti sva u nijansama zelene i ciklama ružičaste uz ,naravno, obaveznu crnu boju koja je idealna kada je reč o ponudi seksi modela. Lisca uz ovaj tip veša, kao i obično u novoj sezoni ima veoma prijatan program za spavanje i odeću. Lisca Selection jesen-zima 2018 stvorena je za ženske užitke.

Mastercard i Banca Intesa Putujte u „Disneyland Paris“ sa Banca Intesa i Mastercard Picture3 Atlantic Grupa najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu IMG_20180927_110314 Održan prvi javni FinPis čas u OŠ „Drinka Pavlović” u Beogradu naslovna Eucerin: Noćna nega sa dvostrukim efektom · · · ·