Carnex
U VAZDUHU · promo

Nemojte samo maštati o egzotičnoj destinaciji za odmor ili sanjati o novim kolima – pretvorite maštu u stvarnost uz veliku nagradnu igru kompanije Carnex pod nazivom „MAŽE SE NA HLEB, A VREDI MILIONE“.

Ove nedelje počela je velika nagradna igra kompanije Carnex koja će trajati do 23. juna. Svi verni potrošači Carnex pašteta mogu učestvovati u nagradnom izvlačenju.

Pravo na učešće imaju svi potrošači koji u periodu od 25. maja do 20. juna kupe bilo koje paštete robne marke CARNEX u vrednosti od najmanje 250 dinara po jednom fiskalnom računu. Fiskalni račun sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime učesnika, adresa stanovanja sa poštanskim brojem, kontakt telefon i e-mail adresu) dostave poštom na adresu Carnex d.o.o. Vrbas, Poštanski fah 271, 11070 Beograd 27.

Pored glavne nagrada koja iznosi čak tri miliona dinara na platnoj kartici AIK banke, i ostale učesnike očekuju brojne vredne nagrade.

Druga nagrada je dva miliona dinara, dok je treća nagrada jedan milion dinara na platnim karticama AIK banke. Za one malo manje srećne ruke, tu je i 100 puta po 10.000 dinara na platnim karticama AIK banke.

„Nagradnom igrom želeli smo da se zahvalimo potrošačima na tome što nam svakoga dana ukazuju poverenje i ujedno nadamo se da ćemo nekome ostvariti snove“, izjavili su iz PR službe kompanije Carnex.

Qatar Airways Qatar Airways: Zakoračite u svet bezgranične inspiracije Jelen pivo Stari dobri Jelen: Pogledajte neke od najboljih reklamnih fotografija iz prošlosti METRO šampioni humanosti METRO Cash & Carry Srbija traži šampione humanosti za 2015. godinu poslovna atmosfera Izabrani polaznici Međunarodnog programa za diplomce kompanije Delez Srbija