Mission Eclat
PULS GRADA · lepota

Baršunasta, savršena koža postala je glavni beauty trend ove godine. Sve želimo da imamo savršen ten i lice na kom se neće videti tragovi umora i naznake bora. Tajnu negovane kože su, po svemu sudeći, odavno otkrile žene Dalekog istoka.

Njihova lepota leži u jednostavnosti i minimalizmu, hidrataciji kroz rituale i njihovom svakodnevnom primenjivanju. Avon nam otkriva sve njihove tajne i iz srca Japana nam donosi ekskluzivnu liniju Mission.
Nalik na sam Japan, Mission predstavlja sklad tradicije, prirode i vrhunske tehnologije. Koristeći sastojke koji ženama Japana vekovima omogućavaju mladolik i negovan izgled i kombinujući ih sa inovativnim tehnologijama, Mission vam donosi sveobuhvatnu, pažljivo osmišljenu beauty rutinu.

Svaki korak u ritualu predstavlja jedan Mission proizvod i na sebi svojstven način doprinosi lepoti i zdravlju kože. Avon zna da svaka koža zahteva drugačiju negu. Zbog toga, donosi nam dve ekskluzivne linije brenda MissionMission Y i Mission Eclat.

Mission Y nudi sve što je potrebno koži žena u tridesetim. Kreirana na temelju trostruko fermentisanog kvasca. On predstavlja bogat izvor vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidanasa, dok njegovom fregmentacijom sve lekovite osobine postaju više istaknute i dobijamo formulu koja ojačava zaštitnu barijeru kože, poboljšava njenu elastičnost i čini je glatkom.

Druga ekskluzivna Mission linija koju nam donosi Avon je Mission Eclat. Pored ekstrakta morske alge, ekstakt nevena je glavni sastojak koji sprečava modifikaciju proteina i reguliše proizvodnju molekula RNK, a u saradnji sa RNA molekulom koji podstiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, čini ovu formulu čudesnom

Krenite u misiju na savršenu kožu. Upotpunite svoju beauty rutinu sa sastojcima koji su pravi za tebe i koji će tvojoj koži pružiti pravi tretman.

Nova linija Mission proizvoda dostupna na sajtu kao i uz Avon brošuru.


collage Svetlucava senka za oči je sve što vam je potrebno ove sezone Loreal - makeup no makeup Najnoviji trend u šminkanju – makeup no makeup izgled collage Frizure koje nikome ne stoje lepo Catrice Srbija Catrice: Nemačka šminka bez glutena · · ·