Vagabond-Beach-Mandala_1024x1024
U VAZDUHU · trend

Odlazak na plažu poseban je modni događaj. Iako je relaksacija prva asocijacija koja vam logično pada na pamet, treba uložiti određen trud kako bi se odabrao pravi kupaći kostim, sandale, torba, naočare za sunce, nakit.., a šta ćemo tek sa frizurom, šminkom..! Izgleda da se najmanje pažnje posveti odabiru peškira za sunčanje. Zbog toga vam svetska firma Vagabond nudi izbor prelepih prostirki za plažu, piknik i odmor, toliko specifičnog dizajna da skoro mogu poslužiti i kao ogrtači ili marame.

Sa njima će vaš morski stajling biti potpuno zaokružen.

Vagabond je luksuzni lifestyle brend, koji zahvaljujući svom bohemian šik stilu budi slobodni duh u svima nama. Kao što i sam naziv kaže, vezuje se za nekog ko luta, osobu koja nema svoj stalni dom, i uvek je u avanturističkoj potrazi za nečim novim i egzotičnim. Zapravo, njihov cilj i jeste da vi nađete dom na jedan trenutak, mesto koje možda prvi put vidite, ali se osećate kao kod kuće. Dok istražujete prirodu, upoznajte druge ljude i kulture, i kroz njih spoznajete sebe, ovi peškiri su vaši verni pratioci na svim putešestvijima.

Inspiraciju za svoj dizajn pronalaze bukvalno na svakom ćošku planete, u lepoti različitih kultura, i samoj okolini ma gde god da se u tom trenutku nalazili. Na peškirima/prostirkama/maramama dominiraju prozračne i jarke boje, koje simbolišu raznolikost i slave život. Od crvenih planina Arizone, do plavih maglovitih pejsaža Islanda – lepota je svuda kao neiscrpna inspiracija. Ideje dolaze od dizajnera koji putuju celim svetom, te se na njihovim radovima vidi veliki dijapazon različitih ideja i kreativne mašte.

Ovi peškiri u estetkom i kvalitativnom smislu oslikavaju najbolje od svega što vidimo, što nas okružuje. Zbog toga se neizmerna ljubav prema prirodi uobličila i u jedan vid ekološkog aktivizma, i potrebe da se na neki način oduži svim lepotama koje ova naša Zemlja ima. Tako deset odsto od ukupne zarade ide u humanitarne svrhe, onim organizacijama koje se bave zaštitom okoline i imaju sličnu viziju kao i ekipa Vagabonda.

Kao što Aladin na svom magičnom ćilimu odleti gde mu drago, u novu pustolovinu, neki magični krajolik, i vi možete obići svet, a tamo gde želite da se zadržite prostrete magični peškir, sednete i uživate u momentu. Onda nastavite dalje, u nekom nepoznatom pravcu, sa svojim vernim pratiocem, znajući da ćete gde god se našli imati svoje posebno mesto za sedenje, odakle će ceo svet delovati kao da je vaš.

VagabondOtvori galeriju
13516512_10100158375237080_117705233453180493_n cover Girl Gone International – Destinacija Beograd Nike Pegasus 92 Nike Air Pegasus ’92 „Olympic“ – povratak u Barselonu Moda za letnje veče Večernja letnja garderoba roam  source facebook roam3 cover Freelance bez granica · · · · ·