Vans
PULS GRADA · moda

VANS je američki brend osnovan 1966 godine. Kad je u Kaliforniji 1966. godine Paul Van Doren osnovao Van Doren Rubber Company, fabriku koja je proizvodila i u sopstvenoj maloprodaji prodavala obuću za mlade, niko nije mogao ni pretpostaviti da će njihova jednostavna platnena patika ubrzo postati najtraženiji rekvizit među surferima i skejterima širom Amerike.

Danas Vans nudi kompletan asortiman obuće, odeće i pribora za sve koji se aktivno ili pasivno bave ekstremnim sportovima, za one koji žele živeti punim plućima, koji žive pomalo nestašnim načinom života, koji uvek žele više i bolje. Moderna interpretacija ulične lifestyle mode donela je Vansu status prvog imena svetske subkulture, jer Vans je više od patika, Vans je jednostavno, način života.

Od svog nastanka on važi za izvorni mladalački brend okrenut ka muzici i sportu. Danas je Vans izrastao u neprikosnovenog lidera u proizvodnji obuće za skateboarding, BMX, snowboarding… U okviru ovih sportova Vans ima najbolje sportske timove na svetu sa vozačima kao što su: Geoff Rowley, Bucky Lasek, Johnny Layton, Tony Trujillo, Steve Caballero, John Cardiel, Omar Hassan, Andreas Wiig, Hana Beaman, Nathan Fletcher, Joel Tudor, Timmy Reyes, Ryan Villopoto, Ryan Guettler, Scotty Cranmer …Od svog nastanka Vans podržava i promoviše zdrav i sportski način života, poslednjih godina se posvetio otvaranju zatvorenih skateboarding parkova širom SAD kao i organizovanju različitih sportskih događaja među kojima je najpopularniji Crown of SurfingTM. Brend Vans prepoznatljiv je po orginalnim i intersantnim modelima patika sa otkačenim kombinacijama boja koje su namenjene urbanoj populaciji. Vans patike imaju svoj fazon koji je uvek orginalan, moderan i predstavlja lični stav onoga ko ih nosi.

OFFICE SHOES d.o.o. je od ove jeseni postao generalni uvoznik i distributer za ovaj veliki svetski brend za teritoriju Republike Srbije i za teritoriju Crne Gore. Početkom novembra otvorena je konceptualna monobrend radnja u Knez Mihailovoj 19, čiji deo asortimana možete videti u našoj galeriji.

Vans koncept storeOtvori galeriju
deichman naslovna Idealne za zimu – visoke čizme sa niskom petom Trend: Crvene čarape Trend: Crvene čarape Breathless Top 5: Modne ikone na filmu Fabulous Fashionistas Bakute sa stilom