14878010-29GL-998x500
U VAZDUHU · urban flash

Shvatate da je nešto drugačije. ali niste sigurni šta! Pitate se kako je moguće da ste nekada živeli onako, a to kako ste živeli obično vidite na uspomenama, kao što su stare fotografije, ili one „uspomene“ što vam ih šeruje FB da vas podseti. I kako se tada osećate?

Malo vam je sigurno čudno, jer zaboga, život se promenio u odnosu na ono kada ste imali 23! Zahvalite bogu da je tako, a ako imate par minuta vremena da tačno ustanovite šta se sve promenilo, proverite fotografije u našoj galeriji.

Neke su stvari postale zaista manje važne, jednostavno, nije da vas je neko u to ubedio, naprosto sami ste rešili da je to novi pravac vašeg života. I onda ste krenuli tamo, i sada uživate u stvarima koje radite drugačije, koje prijaju onome koliko snage imate, kako se osećate.

Ponekad vam se dogodi da poželite da ponovo živite kao pre, i onda kada to pokušate obično ste ili previše umorni, ili vam je dosadno ili shvatate po ko-zna-koji put da ovo zapravo „više nije za vas“. A evo šta kažu naše ilustracije – šta se to zapravo sve promenilo od kako više nemate 25, već 25+.

Večernji izlazakOtvori galeriju
page_cover Jedno je reklama, drugo je stvarnost… pagenocvestica Porodično maskiranje je najlepše maskiranje Venčanje Koliko vremena obično prođe dok vas ne zaprosi? Osnivač Facebooka i njegova supruga Ko su žene najbogatijih ljudi na svetu · · · ·