Večera u mraku
U VAZDUHU · promo

Da li ste znali da vam je čak 70% čulnih receptora u telu raspoređeno u očima? Samim tim, jasno je koliko čulo vida doprinosi subjektivnom utisku kada se radi o hrani i piću… A šta se dešava kada prepustite ostalim čulima da u potpunosti dožive ukuse, mirise i teksturu hrane?

foto: Sippanot Samchai@Flickr

Nikšićko Tamno je nedavno priredilo iznenađenje za svoje FB fanove u vidu specijalne večere u mraku u restoranu Supermarket (Talas) u Zemunu. Fanovi nisu znali šta ih očekuje, ali su se sjajno proveli. Pogledajte kako izgleda večera u apsolutnom mraku:

Koncept „Večere u mraku“ je izuzetno popularan u celom svetu zbog jedinstvenog iskustva koje pruža učesnicima: kada se isključi vid, sva druga čula mnogo jače doživljavaju okruženje. A ponajviše ukuse.

U želji da pruži beskompromisno uživanje u pažljivo balansiranom ukusu crnog piva koji se odlično slaže sa gastronomskim specijalitetima, Nikšićko Tamno donosi koncept „blind dining-a“ prvi put kod nas. Zahvaljujući karakterističnoj punoći ukusa, bogatoj kremastoj peni  i aromi karamele, pravi poznavaoci piva svrstavaju Nikšićko Tamno među najbolja crna piva na našem tržištu. U svakoj kapi Nikšićkog Tamnog kriju se pažljivo birani sastojci: čista voda, ječam i mešavina odabranih vrsta hmelja koji ovom pivu daju jedinstven ukus, tu da upotpuni svaki vaš momenat uživanja u hrani.

Nike servis za potrošače Nike Shop: Novi servis za potrošače Noć arome Noć Arome: Koncert Vlade Georgijeva u Kombank areni Red Bull Can You Make It? Počinje glasanje za Red Bull Can You Make It? Tamara Dragićević Brza hrana i zdravi mlečni napici