PRE_301_AB_0221_0028_RT
KULTURA · film/TV

Ako pitate Džesija Kastera, dom je mesto gde kad odneseš svoju mrtvu devojku, moraju da je vrate iz mrtvih. I to je u redu. Osim što onda duguješ uslugu svojoj baki vračari, ili ako je ta baka Gran’ma, celu gomilu usluga. A to nikada nije dobra stvar.

Prethodna sezona serije Preacher udaljila je Džesija, Tulip i Kesidija. Iako otkačeni sveštenik nije obraćao mnogo pažnje na svoje prijatelje u drugoj sezoni, sada će im u potpunosti biti posvećen. Povratak kući lepo zvuči, ali opasnosti koje vrebaju u Endželvilu, gradu u kom je Džesi odrastao, su brojne. Moraće da se suoči sa pravim i metaforičkim demonima koje je ostavio za sobom kada je odlazio. Naravno, nije teško predvideti da će to izvući najgore iz njega.

Pripremite se za pakleno dobru zabavu, jer propovednik je ponovo u gradu. Pomolite se, Džesi Kaster se vraća kući, što možete pratiti od večeras na AMC kanalu.

creed-header-1-cover Krid II: Pogledajte trejler za nastavak bokserskog hit filma IMG_0428 Prvi trejler za domaći film „Psi umiru sami“ group-2.nocrop.w710.h2147483647 Kako bi danas izgledao scenario za seriju „Seks i grad” 5082 Pronađen izgubljeni scenario Stenlija Kjubrika · · · ·