Moda za letnje veče
U VAZDUHU · trend

Leti je danju jednostavno- peškir, kupaći i papuče. I tako po ceo dan. I do prodavnice i na plažu i u kafić i opet na plažu. Ali, šta uveče? Pogotovu kada se temperatura veoma osetno spusti. Šta tada obući?

Skoro svaka žena voli da je uvek dobro obučena. Da ima pravu odeću za pravu priliku ali i za svaku drugu priliku. I većina žena ponese skoro ceo orman na letovanje.

Naravno, nikad ne znaš gde ćeš ići, koga ćeš sresti i šta će biti potrebno da obučeš. A stvari se ne prepuštaju slučaju, nikako i nikada. I svi kreatori znaju koliko je jednoj ženi bitno da ima garderobu za svaku priliku. Zato, zavirite u galeriju i pogledajte šta kažu sede modne glave, koja je garderoba idealna da se nosi kad leti padne veče na grad.

Garderoba za letnje večeOtvori galeriju

Preko kežual do veoma elegantnih i svečanih komada, kreatori su se zaista pobrinuli da letnje večeri budu protkane odličnim autfitima.

roam  source facebook roam3 cover Freelance bez granica obuća Mokasine i cipele za leto koje će vam sačuvati noge suvima sunčane Kreatori su birali sunčane naočare za leto cover Nakit kojim bi trebalo da se ukrasite ovog proleća