Kids Rule
PULS GRADA · deca

Za sve nas koji smo svoje odrastanje merili reckama na zidu, ovaj proizvođač kreativnog i stilizovanog drvenog nameštaja smislio je moderno rešenje za obeležavanje rasta vaših mališana.

Lovestruck Interiors rešili su da ostvare dečije snove ovim velikim starinskim lenjirom koji, okačen na zid, predstavlja lako dostupno mesto na kom vaša deca svakoga dana mogu pratiti koliko su porasla. Duhovito nazvan Kids Rule, ovaj kreativan dodatak vašem domu dizajniran je tako da ga, osim okačen, može stajati i jednostavno naslonjen – ukoliko vaši malci požele da izmere televizor ili pak dužinu tepiha.

Kids Rule dolazi u standardnoj veličini 180 x 22 x 2 centimetra, a postoji mogućnost i da se na njemu napiše nekakva kraća personalizovana poruka. Ovaj retro komad nameštaja, iako pre svega namenjen deci, zanimljiv je i svima onima koji su pristalice toga da svoj dom opreme neobičnim detaljima.

Snurk Kreativna posteljina koja ostvaruje dečije snove Petnica Petnica poziva osnovce Šta bebe sanjaju? Nežne fotografije prikazuju šta bebe sanjaju Knjige za decu Najbolje knjige za decu · · ·