Dame biraju  (5)_cover
KULTURA · pozorište

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regionu „Dame biraju“, Alteatra iz Sarajeva, u kojoj petorica mladića pokušavaju da na sve moguće načine postanu striperi u noćnom klubu i tako reše svoje egzistencijalne i druge probleme, ponovo gostuje u Beogradu, u UK „Vuk Stefanović Karadžić“, 11. i 12 marta, s početkom u 20 časova.

Pametan humor, izvanredne plesne tačke i sjajna muzika s obiljem svetskih hitova, te neobičan striptiz koji na kraju atmosferu dovodi do usijanja, tako se u najkraćem može opisati sada već kultna predstava Dame biraju za koju su karte danima unapred rasprodate, gde god da gostuje.

U predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić, dok je u ulozi instruktorke plesa Amila Terzimehić.

Režija: Admir Glamočak

_COD0034 Audicija u Pozorištu na Terazijama Drzavni-posao-2-670x447_cover Predstava „Državni posao“ u Domu sindikata pomorandze-za-zbogom foto Marija Ivanisevic_cover Pozorište u martu dar1_cover Predstava „Dar“: Priča o ljubavi ponovo u KC Grad ·