foto 1
PULS GRADA · aktuelno

Svi oni koje vole sladoled, u kornetu ili na štapiću, imaju razlog da se raduju, jer Frikom organizuje veliku proslavu – SladoleDan u subotu 18. maja na Kalemegdanu od 11h do 16h.

Uživanje u različitim ukusima Frikom sladoleda je zagarantovano, ali pored toga i dobra zabava za mališane i njihove roditelje kroz razne aktivnosti poput trke dronova, autića, face painting-a i škole klovnova.

Za još bolju zabavu, pobrinuće se Jagodići koji će novom predstavom u13h dočarati svoje morske avanture, a druženje će ulepšati i nastupi dečjeg hora Čarolija.

Putovanjem kroz svet sladoleda i učešćem u aktivacijama mališani će imati priliku da „osvoje” sladoled i druge poklone, dok će sredstva prikupljena od prodaje sladoleda na SladoleDanu biti namenjena deci bez roditeljskog staranja.

Nemojte propustiti priliku da uživate u dobroj zabavi i sladoledu i zato dođite da zajedno proslavimo – SladoleDan!

BeFunky-collage Skriveni dragulji Noći muzeja: Priče koje ne bi trebalo propustiti Predavači Direct Media Akademije Dragan Bjelogrlić 30. maja u Madlenijanumu! BeFunky-collage Finalno veče Evrovizije na otvorenom ispred Rajićeva šoping centra BeFunky-collage Spremi se za nešto jače! · · · ·