Venčanice
PULS GRADA · moda

Tradicija kaže da venčanica treba da bude bele boje, a noviji običaji nalažu da takva haljina treba da bude bogata ručno izrađenim detaljima koji svedoče da je ovo najposebniji komad garderobe koji ćete u životu nositi.

Bez obzira da li vaše venčanje doživljavate kao srećni kraj jedne bajke ili trenutak da zasijate kao da se nalazite na crvenom tepihu, venčanica koju izaberete treba da govori dosta toga o vama – da li ste skromni ili ambiciozni, stidljivi ili izrazito ekstrovertni. A najvažnije je da se u toj haljini dobro osećate.

U poslednje vreme u modi su svedene, minimalističke venčanice, ali takav stil neće odgovarati onima koji žele da su sve oči tokom svadbe uprte na njih. Oni će pre izabrati venčanicu koja sadrži više slojeva materijala, čipku, bisere ili kristale, nalik haljinama koje možete videti u našoj galerija:

Amanda WakeleyOtvori galeriju
Dve torbe Trend: Nigde bez dve torbe Wacky Sheep letnja kolekcija Wacky Sheep kolekcija 2015: Inovativni dizajn u bojama leta Haljine sa izrezima Haljine koje pokazuju vaše zgodno telo Modne kampanje Najbolje modne kampanje za jesen 2015. ·