Venčanja kao iz bajke
fotografija

Pre nego što su „živeli srećno do kraja života“ princ i princeza su se venčali, takva su pravila u bajci, a čini se i u životu ovih mladenaca koji su rešili da svoja venčanja pretvore u pravi Disney maskenbal!

Fotograf Alana Hubbard napravila je čitavu seriju fotografija koje pokazuju buduće majke, porodice, supružnike, baš sve pretvorene u junake poznatih Disneyjevih crtaća i to pod jednim nazivom – „Princess and Me“.

Princess and Me je zabavna foto-serija koja prikazuje na koji sve način možete pristupiti bračnoj zajednici, ako vas vaše srce tamo vuče. Neke devojčice od najranije mladosti maštaju o tome da postanu princeze, neke od njih žive u dubokom i sentimentalnom ubeđenju da je sve što je potrebno da odaberu ili pronađu princa, koji će ih na belom konju ili bez njega odvesti u srećno sutra.

Za sve one devojke koje nisu prestale da maštaju, da sanjaju i da se nadaju Alana Hubbard je napravila fotografije sa bračnim parovima maskiranim u popularne disneyjeve junake. Ako vas srce vuče da jednog dana i vi pođete utabanom stazom braka, u kostimima svoje omiljene princeze ili princa, pogledajte kako su to uradili ljudi sa kojima delite istu ljubav prema detinjstvu i happy endu

Nekada tek obični momci, al za ženidbu prinčevi!Otvori galeriju
Izložba Londona iz '60. Izložba fotografija koja slavi London 60-ih Par koji je prodao sve Par koji je odlučio da proda sve i putuje sa svojom mačkom Glastonbury Festival Fotografije Glastonbury festivala iz vazduha Zezanje u Njujorku 1969. Magično leto 1969. u Njujorku · · ·