Džordž Kluni
U VAZDUHU · pop trash

Svi vole da virnu u novine kada se u njima nalaze fotografije sa venčanja poznatih. Ove godine je bilo nekoliko spektakularnih venčanja i sigurni smo da su oni koji su se kladili da će George Clooney ostati neženja, danas siromašniji za neki dinar. Istina je da niko nije očekivao da će se vrli neženja odlučiti za gala venčanje, koje je, istina, bilo i previše gala, ako se setimo svih ženskih suza koje su ga do oltara ispratile, ali bilo je tu i ljupkih primera kako treba – poput Solange Knowles i Alana Fergusona.

Da javne ličnosti umeju da organizuju i tajna venčanja znali smo i od ranije, ali čisto da nas podsete da mogu uradili su to stari par – Brad Pitt i Angelina Jolie, koji su navodno tajno, zapravo samo dobro unovčili svoj venčani spektakl. Mnogo zabavniji od njih bili su Scarlett Johannson i Roman Dauriac, koji su nedavno postali i ponosni roditelji, a da o suprugu predivne Scarlett ne znamo gotovo ništa, osim da je novinar.

Pogledajte koga još u 2014. nije obišao „ludi kamen“, a za sve „single“ savet – ne brinite, više sreće imaćete u narednom izvlačenju, koje počinje još koliko sutra!

Angelina Jolie & Brad PittOtvori galeriju
Moj rat sa Novom godinom Timeline: Moj rat sa Novom godinom Fotografisanje na koncertu Fotografisanje na koncertima: Odoli ako (ikako) možeš! Najbolji scenski kostimi u 2014. Najbolji scenski kostimi u 2014. Šta slavni poklanjaju svojim dragim Šta bogati poklanjaju jedni drugima · · ·