Holiday Inn-Wedding Flyer-Cover
U VAZDUHU · grad

Za jedan od najbitnijih dana u životu hotel Holiday Inn predstavlja savršeno mesto za organizaciju venčanja iz snova – Belexpocentar.

Od Belexpocentra očekujte više od restorana i sale za svadbe, jer dobijate jedinstven beogradski prostor namenjen za svadbene proslave od 250 do čak 850 zvanica. Koncept venčanja može se opisati u dve reči: fleksibilnost i multifunkcionalnost.

Prilagodljiv i nesvakidašnji prostor Belexpocentra, kao i svadbeni paketi već od 30 evra, može se uklopiti i u budžet mladenaca sa ograničenim finansijama. Mladenci mogu osmisliti prostor prema svojim potrebama, izabrati željenu dekoraciju i ceremoniju iz više segmenata (koktel prijem, kutak za fotografisanje, podijum za igru, svečani mladenački oltar, gala ručak ili večeru). Tim menadžera koji se bavi organizacijom svadbenih svečanosti u ovom hotelu ispratiće svaku vašu želju i zamisao i realizovaće ih do najsitnijih pojedinosti.

U ponudi imamo i posebne uslove za smeštaj gostiju u hotelu Holiday Inn Beograd, a mladencima kao poklon obezbeđena je prva bračna noć u najekskluzivnijem apartmanu hotela.

foto Siniša Komlenić (5) Distribucija.381: Salon nameštaja koji nudi nov i poseban vizuelni doživljaj Jameson Unlock your green Jameson proslavio najveći irski praznik The Spot - nova radnja The Spot: Nova lokacija za 1. rođendan Mama Shelter Mama Shelter Beograd od sutra otvara svoja vrata · · ·