FTV_0899cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Venčanje je jedan od najvažnijih momenata u životu. To je lična, emocionalna i značajna prilika koja zahteva ogromnu pripremu. Zato su mladenci u stalnoj potrazi za savršenim prostorom i uslugom kako bi uživali u venčanju iz svojih snova.

Zbog toga što su venčanja toliko jedinstvena, naš cilj i pristup je kompletan i orijentisan ka svim detaljima kako bi vaše venčanje bilo naš zajednički maksimalan uspeh.

Poštujući budžet naših mladenaca kreirali smo pakete za proslave venčanja pristupačnije nego ikada a zadržali smo sve najbolje iz dosadašnje ponude. Prostor Belexpocentra je jedinstven u Beogradu a kvalitet naše usluge je uvek premium. Tim hotela Holiday Inn je spreman da za vas napravi kompletnu čaroliju. Pravi način da upoznate sve što nudimo kao novinu je da nas pozovete i ugovorite vašu posetu.

pexels-photo-580631_cover 5 faza nakon raskida i kako ih prebroditi pagecover Od sada ćete moći da izgledate kao Diznijeva princeza na svom venčanju grudicover 5 fascinantnih proizvoda za vaše grudi funny-pregnancy-photos-maya-vorderstrasse_cover Kako stvarno izgleda kad si trudna · ·