Rescue_puppies_into_wedding4
KULTURA · fotografija

Beki i Džon su mladi bračni par iz San Franciska. Planirajući svoje venčanje videli su na društvenim mrežama post o prelepim štencima koji žele da ih neko udomi. Bez razmišljanja, odlučili su se da je njihovo venčanje idealan trenutak kako bi pomogli štencima da pronađu dom.

U početku su usvojili samo dva šteneta iz legla, po imenu Peni i Pač. Ubrzo nakon toga, odlučili su se da udome još tri kuce po imenu Rolej, Laki i Frekles. Bez obzira na to što se venčanje bližilo, a pripreme bile u toku, Beki i Džon su svoje mlade ljubimce mazili, hranili, vodili kod veterinara i zabavljali. Na dan svadbe, odlučili su da oni ne budu u centru pažnje, već njihovi mali prijatelji kojima je potreban dom. Deveruše su umesto buketa cveća nosile štence, a njihove zajedničke fotografije sa venčanja krasili su nemirni psi koji su se igrali oko njih.

Čitava ideja je bila da se podigne svest o usvajanju pasa, Beki i Džon su najvažniji dan u svom životu, posvetili upravo tome i čini se da su i uspeli, jer nakon ovih fotografija, svako napušteno štene sa njihovog venčanja je pronašlo dom. U našoj galeriji pogledajte slike sa svadbe na kojoj centralno mesto ne zauzimaju mlada i mladoženja, već psi koji traže dom.

Na kraju su svi pronašli domOtvori galeriju
disney-land-2584304_960_720 Kako bi Diznijeve princeze izgledale da su malo bucmastije Portraits_of_celebrities_by_Alan_Light1 Fotografije poznatih između 1980-1990. godine No_context_hmmm_moment_pictures22 Fotografije koje je teško opisati pageshanghai Šangaj: Grad između tradicije i modernosti · · ·