Veštice i vilenjaci u litvanskim šumama
fotografija

Fotograf koji živi u Litvaniji, i koji se vremenom specijalizovao za fotografisanje bajkovitih predela i modela u njima, nedavno je objavio novu seriju fotografija urađenu u litvanskim šumama. Detinjstvo je proveo u šumskom krajoliku, okružen prirodom te je svakodnevno živeo sa svim elementima koji čine jedan gotovo divlji prostor. Prirodno stanište u njemu je iznedrilo bujnu maštu, i sposobnost da stvari zapaža dublje i dalje od stanovnika koji u svom vidokrugu ima samo solitere ili kakav drugi gradski pejzaž.

Kaže da je njegova namera da svakom fotografijom, koja stvara utisak gotovo optičke iluzije, pošalje neku poruku svetu. Njegova je namera da ljude natera da dobro otvore oči i gledaju oko sebe svet, koji je često manje bučan i uočljiv na prvi pogled. Uskoro će imati izložbu u savremenoj umetničkoj galeriji Juozas u Litvaniji, stoga ako vas put nanese u Viljnus, svratite i uživajte u ovim fotografijama velikih formata, uživo.

Bajka u litvanskim šumamaOtvori galeriju
Skate i punk scena u Kaliforniji Fotografije skate-punk scene ’80-ih u Kaliforniji Grace Coddington Najkompleksnija modna snimanja Tesla u svojoj laboratoriji Istorijski trenuci zabeleženi na fotografijama Čarobni svet Diskoteke 54 Čarobni svet Diskoteke 54 · · ·