photo-1488190211105-8b0e65b80b4e
U VAZDUHU · tech/web

Nema sumnje da je slobodno vreme danas luksuz. Sve manje imamo vremena za sebe i svoje potrebe. Sa druge strane, dinamično i konkurentno poslovno okruženje pred nas konstantno postavlja nove izazove i očekivanja koja treba da ispunimo. Zbog toga je dodatna edukacija kako u struci tako i van nje, imperativ današnjice. Kako postići uspeh i uvek biti korak ispred svih pročitajte u nastavku.

articlefeatured-23-600x742

Trik je u tome da svakodnevno odvojite sat vremena za učenje novih stvari i savlađivanje novih veština. Svi znamo da sat vremena brzo prođe, tako da vas ništa ne košta da probate, imajući u vidu silne prednosti koje vam to može doneti.

Zašto bi trebalo da svakoga dana sat vremena provedete učeći nešto novo

Učenje je doživotni proces, naročito ukoliko želite da ostvarite pomak u karijeri i privatnom životu. To je recept koga se pridržavaju i mnoge slavne ličnosti kao što je Ema Votson, koja svoje slobodno vreme posvećuje usavršavanju i sticanju novih znanja. Ukoliko se pitate zašto je to važno, evo nekih odgovora:

Investirate u sebe: učenjem vi proširujete svoje znanje i ulažete u sebe, što može doneti samo dobre rezultate, zar ne?

Povećavate šanse za zaposlenje: dodatnim znanjem i kvalifikacijama sebi ćete otvoriti mnoga vrata, jer poslodavci znaju da cene kvalitet i želju za usavršavanjem.

Izdvajate se u masi: Siguran način da savladate konkurenciju i prokrčite sebi put jeste da marljivo radite na sebi, budete u toku i unapređujete svoje veštine kako biste skrenuli pažnju na sebe i svoje kvalitete.

Povećavate samopouzdanje: Sticanjem novih kompetencija, bićete mnogo sigurniji u sebe, što će vas dodatno motivisati da pomerate svoje granice i pravite iskorake i u karijeri, ali i u privatnom životu.

photo-1521288981609-bf240ecf15f9

Nove veštine za novo doba

Kodiranje, programiranje, web dizajn, kreiranje oglasa za Facebook, blogovanje, marketing na društvenim mrežama, pisanje sadržaja za klijente (content writing) samo su neke od veština koje možete početi da savlađujete već danas i time napravite značajnu razliku u odnosu na druge u svom poslovnom okruženju. Šta vi birate?

 

Internet kupovina Šta proveriti pre kupovine na internetu? Huawei Huawei P20 Pro: Vidite, iskusite, kreirajte chemist-3014142_960_720 Mladi naučnici iz naše zemlje koji će promeni svet Televizor Trezor Šta bi trebalo da znate o novom TESLA televizoru · · · ·