parovi
PULS GRADA · sport&rekreacija

Skoro da nema osobe koja nije rekla: „Nova godina, novi/nova ja“. Ali, da li ste se pridržali barem jednog plana koji ste imali na umu kada ste ovo rekli? Krenuli ste da vežbate i da se hranite zdravo?

Verovatno niste. Ali niste jedini. Nije to uteha, naravno. Ima nade, a postoji i način da se podstaknete da vežbate. Vežbajte u paru. Taman da motivišete jedno drugo. Zaista je mnogo aktivnosti koje možete zajedno raditi a poslužiće svrsi oblikovanja tela i gubljenja kilograma.

Probajte penjanje
Zanimljivo je, neobično, retko. Naravno, pokušajte prvo u alpinističkom klubu ako niste u prilici da odmah idete u prirodu i naravno, neka sve bude vođeno. Ovo samo deluje lako, ali nije ni najmanje.

Teretana
Ne mora da znači da ćete raditi iste vežbe. Ili se uopšte videti tokom treninga. Bitno je da odete zajedno i da makar na ovaj način budete motivisani da krenete na neki sport. Zacrtali ste to, sećate se?

Možete da trčite zajedno
Koliko li vam ovo zvuči dosadno, i može da bude ako ne trčite sa nekim. U dvoje je svakako i lepše i lakše se motivisati. Ali čisto da znate, dok trčite nema razgovora o stvarima koje bi trebalo posle obaviti, korak po korak!

Hiking
Vas dvoje u šetnji po posebnim kozijim stazama. I sad postoje i vođene ture, samo krenite. Svež vazduh, lepota prirode i sagorevanje kalorija u isto vreme. Na dobitku ste.

Časovi plesa
Ovo nije nikakav kliše. A još i ako vam malo manjka strasti u vezi ovi časovi mogu da je raspale. Salsa, tango. ča-ča-ča, izaberite šta vam najviše prija.

Šetnja
Ovo može da vam bude dnevna rutina i vreme koje kvalitetno provodite zajedno. Šetajte po kraju nakon napornog dana, probudiće vas i psihički i fizički. A i tokom šetnje ćete sigurno razgovarati a to može ojačati vaš odnos.

Joga
I da zategnete svoje telo i da rastete zajedno psihički. Probajte, možda je baš ovakav vid rekreacije za vas. U slučaju da se vaš „snažni“ partner buni i protivi, samo mu dajte dobar primer, recimo kažite: „Sting to radi decenijama!“

Vožnja biciklom
Definitivno, čim se uslovi stvore, ovo je pravi sport za parove. I pruža neverovatan osećaj sreće, a i odlično oblikuje telo.

gym Teretane su nove diskoteke vežbanje Počinjete da vežbate? Automatski nacrt Henrikh Mkhitaryan je postigao neverovatan gol SuperKonkurs Novi SuperKonkurs koji vas vodi na skijanje u Kicbil · · ·