pagecover
PULS GRADA · moda

Adriana Lima, Bella Hadid, Karlie Kloss i ostali popularni modeli su se i ove godine prošetale modnom pistom u novim komadima donjeg veša poznatog brenda Victoria’s Secret.

Revija je održana 20. novembra u Šangaju, a osim u lepoti devojaka i interesantnim kreacijama modnih dizajnera, prisutni su mogli da uživaju i u nastupima muzičkih izvođača kao što su Harry Styles, Jane Zhang, Miguel i Leslie Odon Jr.

Naravno, nisu izostali ni ekstravagantni kostimi sa krilima koje smo i ovog puta mogli da vidimo na Viktorijinim anđelima. O njihovoj evoluciji tokom godina smo već pričali OVDE, a ni u 2017. nisu razočarali.

Pogledajte u našoj galeriji kako su izgledale Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk, Sara Sampaio i druge lepotice na ovogodišnjoj Victoria’s Secret modnoj reviji u Šangaju.

Bella Hadid Otvori galeriju

pageberetke Beretke: Pronađite svoju inspiraciju Kape za zimu Najbolje trendi kape za hladne zimske dane hbz-gisele-kendall-index-1511308336 Najplaćeniji modeli 2017: Kendal Džener je skinula Žizel Bundšen s trona cover Kažite zbogom starim i zamenite ih novim trendovima za 2018. · · · · · ·