Cash
KULTURA · muzika

„Izgubljeni“ album „Out Among The Stars“, koji je ovaj čuveni muzičar snimio još osamdesetih, objavljen je prošle nedelje, a portal La Blogotheque je kao omaž Cashu napravio ovaj zanimljiv video.

Video, koji nosi naziv već pomenutog albuma otkrivenog tri decenije kasnije, režirao je Arturo Perez Jr, a u njemu se pojavljuju Father John Misty, Local Natives i frontmen benda The Killers, Brandon Flowers. Svaki od muzičara se u ovom kratkom filmu bavi Cashovim stvaralaštom, govoreći o tome šta ono za njih znači, te naposletku i sviraju po jednu pesmu iz opusa legendarnog kantautora. Bend Local Natives svira naslovnu pesmu sa albuma, a Flowers praćen Dawesom izvodi numeru I Came to Believe. Faher John Misty svira pesmu Baby Easy Ride, duet koji je Cash snimio sa svojom suprugom June Carter Cash. Ispod možete pogledati ovaj inspirativan video koji sadrži nešto malo sećanja i utisaka, a nešto više fantastične muzike.

Rita Braga Rita Braga u Kulturnom centru Grad Barzin Kanadska melanholija u Beogradu – Barzin u klubu Gun Norman Beaker Band Norman Beaker Band u Domu omladine Megafon Megafon Music Live u Kragujevcu · · · · ·