čudak
U VAZDUHU · urban flash

Vinny Oh je 22-godišnji šminker koji kaže da nije ni muškarac ni žena. I to zato što želi da postane vanzemaljac. Bespolni vanzemaljac. Zbog toga je imao više od 100 operacija, a sada želi da ukloni genitalije, bradavice i pupak.

Vinny Oh je u poslednjih pet godina imao 110 operacija. Sa 17 godina je počeo sa ispravkama na usnama, zatim je imao 2 operacije nosa, pa obraza i obrva. A da bi potpuno izgledao kao vanzemaljac, Vinny koristi crna kontaktna sočiva.

View this post on Instagram

I love you. Inspired by a painting from @girlacne

A post shared by Vinny Ohh (@vinnyohh) on

Želim da postanem bespolni vanzemaljac. Želim da moja spoljašnost odražava moju unutrašnjost. Išao sam od doktora do doktora ali do sada nisam imao sreće. Ne želim da ljudi misle da želim da postanem žena. Možete živeti bez polnog organa: zbog čeka moram da imam penis ili vaginu? Ne znam zašto ne bismo u potpunosti uklonili genitalije?!„.

View this post on Instagram

Obliviate. 📸@deadmansjoy13

A post shared by Vinny Ohh (@vinnyohh) on

Do sada je na kozmetičke zahvate dao više od 50 hiljada dolara, a sledeći na redu su genitalije, pupak i bradavice. A Vinny nije samo ekcentrični šminker, on je i model. I čini se da je zavisnik od estetske hirurgije, pa nije ni čudo što je deo grupe The Plastics of Hollywood koja spaja ljude zavisne od ove vrste estetskih zahvata.


Amstel i prijatelji Hajde da se setimo starih prijatelja iz školskih dana page_cover Njima je baš dosadno na poslu pagecover Mladolike mame koje možete pobrkati sa njihovim ćerkama naočari Tens: Naočari za sunce sa filterom · · ·