BeFunky-collage (15)
U VAZDUHU · flešbek

Proleće je zvanično stiglo, što znači da je vreme za sezonsku obnovu garderobe. Nakon nekoliko meseci niskih temperatura, spremni smo da zamenimo naše glomazne džempere i kapute za neke malo laganije i finije stvari. A stil glumica starog Holivuda i te kako nam može poslužiti kao inspiracija.

Šta god da su nosile, bilo da su to uske haljine, džemperi ili farmerke, uvek su izgledale glamurozno. Nimalo napadno, već uvek svedeno, decentno, damski… Po neki suptilan detalj u vidu slamenog šešira, atraktivne ešarpe ili pletenog cegera… Omiljeni prolećni dezeni poput prugica i geometrijskog printa bili su njihov čest izbor, ali su rado nosile i monohromatske komade jednostavnog kroja.

U našoj galeriji pogledajte neke od najboljih prolećnih kombinacija u režiji slavnih holivudskih diva i pronađite pregršt ideja za vaš prolećni stil.

Elizabet TejlorOtvori galeriju

 

kieren-andrews-697601-unsplash Pronađen brod koji rešava antičku zagonetku 573985.gettyimages-2669266 10 činjenica koje možda niste znali o Albertu Ajnštajnu fernando-montes-vicaria-336029-unsplash Da li ste znali za drevne gozbe Stounhendža i njegove divlje igranke? 2549693a-1024x683 Neverovatna predviđanja koja su se zaista obistinila · · · · · ·