VIP Beach Volleyball masters
PULS GRADA · sport&rekreacija

Ovog leta pratićemo CEV Evropski šampionat za muškarce, Nacionalno i Balkansko seniorsko prvenstvo na peščanim terenima širom zemlje.

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije danas su predstavili novu sezonu takmičenja Vip Beach Masters 2014 – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta održati u rekordnih 12 gradova širom Srbije. Atraktivan koncept, kvalitetna igra i raznovrsna takmičenja, najavljuju uzbudljivo odbojkaško leto za sve ljubitelje bičvoleja, ali i mališane koji žele da se oprobaju u ovom sportu i uče od našeg proslavljenog odbojkaša, Vanje Grbića, kroz Vip Beach Masters školu odbojke.

Takmičenje za šampionsku titulu i ukupni nagradni fond od 32.000 evra počinje turnirom u Novom Pazaru od 30. maja do 01. juna, a zatim se svakog vikenda nastavlja u drugom gradu – Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži i Temerinu. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 27. do 30. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog nadmetanja na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku.

Novi Sad će po četvrti put, od 01. do 05. jula, biti domaćin prestižnog CEV Evropskog prvenstva – Masters serije u odbojci na pesku. Najbolji muški odbojkaški timovi iz više od 25 zemalja boriće se, na novosadskoj plaži Štrand, za poene na svetskoj rang listi i novčane nagrade iz ukupnog fonda od 25.000 evra. Novost je da će ove sezone Beograd ugostiti i najveće talente iz regiona na Balkanskom seniorskom prvenstvu, koje će se održati od 22. do 24. avgusta na Adi Ciganliji.

Tai Chi Tai-Chi: Zdravo, urbano, opušteno… ABA liga adidas vodi na Final four ABA lige Ragbi Štikle na ragbi terenu Nike Free 2014 Nova Nike „Free“ kolekcija za trčanje