imagecover
U VAZDUHU · urban flash

Još od svog nastanka 2005. Youtube je postao omiljena platforma za sve one koji hoće da ostvare svojih 5 minuta slave na internetu. Ništa se mnogo nije promenilo ni u 2017. Deset najpopularnijih viralnih klipova godine imaju ukupno više od 633 miliona pregleda, što je čak 83 miliona više u odnosu na lane. Oni su gledani čak 40 miliona sati, a Youtube kanali koji su ih objavili imaju više od 55 miliona pratilaca.

Pogledajte na našoj listi koji Youtube klipovi su privukli najviše pažnje u 2017. godini:

1. Tajlandski pevač maskiran kao ostriga izvodi pesmu Until We Will Become Dust

Ovaj bizarni nastup je na Youtube-u pregledan 181 miliona puta. On se dogodio u popularnoj azijskoj rijaliti emisiji u kojoj se od učesnika zahteva da budu maskirani dok izvode pesme, tako da im publika ne zna identitet.

2. Plesni nastup uz pesmu Eda Sheerana Shape of You

Sa čak 118 miliona pregleda, koreografija Kylea Hanigamija za Ed Sheeranov hit je zvanično najpopularnija koreografija na Youtube društvenoj mreži.

3. Trikovi sa ping pong lopticom

Trikovi sa ping pong lopticom ekipe momaka koja sebe zove Dude Perfect će vas sigurno zabaviti. Ovo je njihov drugi najgledaniji klip.

4. Dvanaestogodišnja Darci Lynne kao trbuhozborac u emisiji America’s Got Talent

U svom prvom pojavljivanju u popularnoj emisiji America’s Got Talent mlada Darci je impresionirala sve svojim spektakularnim nastupom. Slava na Youtube-u, naravno, nije izostala.

5. Ed Sheeran u Carpool Karaoke segmentu emisije Jamesa Cordena

Klipovi iz emisije popularnog voditelja Jamesa Cordena redovno postaju viralni. Prošle godine je to bilo gostovanje pevačice Adele, a ovog puta čast ima Ed Sheeran. I naš Novak Đoković se dobro zabavljao u Cordenovoj emisiji ove godine.

6. Nastup Lady Gage na Super Bowlu

Super Bowl nastup pop kraljice je pregledan 3,8 miliona puta u prvih 24 sata od objavljivanja na Youtube-u.

7. Loše čitanje sa usana Trumpove inauguracije

Šaljivdžije sa Bad Lip Reading Youtube kanala su napravili još jedan urenbesni video. U ovogodišnjem favoritu publike oni su namerno loše čitali sa usana učesnika Trumpove inauguracije ovog januara.

8. Humoristička istorija sveta od Velikog praska do danas

Talentovani Bill Wurtz već godinama objavljuje svoje zabavne Youtube klipove, ali nijedan nije privukao toliko pažnje kao ovaj u kome pokušava da za 20 minuta ispriča celu istoriju našeg sveta.

9. Kratki animirani film In a Heartbeat

Kratki animirani film o dečaku koji je odlučio da prati svoje srce je prvi video ovog tipa koji se našao na listi 10 najviralnijih klipova još od 2011.

10. Deca ometaju očev intervju na BBC-u

Skype intervju profesora Roberta Kelija za BBC je počeo kao i svaki drugi. Ubrzo, međutim, pridružili su mu se nezvani gosti. U pitanju su bila njegova deca, koja su nekako uspela da izmaknu majci. Zanimljivo je da je ovaj smešni klip najpopularniji video BBC-a na Youtube-u.

body-languagecover Kako preživeti odlazak na žurku (gde znamo samo domaćina) maxresdefault_cover Njen vrisak je nasmejao ceo simfonijski orkestar 45 Pravila koja se ne krše kada ste u vezi pagecover Fotografije nastale u savršenom trenutku · · · ·