saksija
U VAZDUHU · urban flash

Možda u vašoj kancelariji ili delu kancelarije nema pravih uslova da biljak opstane, a zaista želite da osvežite radni prostor zelenim prijateljima. Možda mislite da su u vašoj kući pravi uslovi za biljke, međutim, praksa nije pokazala tako.

Mnoge kućne biljke zahtevaju baš mnogo svetlosti, a to ne može da se garantuje da će da dobiju. Srećom, kompanija Goula/Figuera Studio kreirala je kolekciju crne mat saksije pod nazivom Viride (latinski izraz za zeleno) sa veštačkim LED svetilima koja cirkulišu i brinu da biljka dobija dovoljno svetlosti.

Postoje tri različite saksije (Enter Viride, Viride Uno, Viride Dos) koje su dizajnirane tako da odgovaraju biljkama različitih morfologija. A LED svetlo se pali periodično, u zavisnoti koliko je svetla potrebno biljki. I nema više brige da li cveće ima dovoljno svetlosti, uz ovu pametnu saksiju uvek ima.

VirideOtvori galeriju
10-times-people-had-no-idea-what-they-were-wearing-3-59a02580ca68a__605 Kina: Kad ljudi ne znaju šta piše na majici koju nose Gde ćemo za vikend? Amstel i City Magazine (foto: shutterstock) Gde ćemo i šta ćemo za vikend? Predlozi super aktivnosti za vikend sa prijateljima title-30-768x429 Pet realnosti u vezi za koje morate znati Neinspirativni citati Neinspirativni, a duhoviti citati · · ·