VR_chat copy_cover
U VAZDUHU · tech/web

Nekada izuzetno popularne chat sobe vraćaju se na velika vrata, ovoga puta u virtuelnoj stvarnosti.

Pomama za VR uređajima ne jenjava, a trenutno je jedna od najpopularnijih zabava igra VRChat gde igrači uz pomoć kaciga za virtuelno igranje mogu da se druže, razgovaraju i igraju mini-igre. Ova igra je početkom godine eksplodirala u popularnosti, i trenutno broji preko milion i po korisnika. Igrači u virtuelnom svetu mogu sebe da predstave sa 3D modelima kakvim žele. Da li biste vi probali ovu virtuelnu društvenu mrežu i šta mislite o ovome?

IGRA IGRE UZ POMOĆ FIDŽET SPINERA!

Voleli ih ili mrzeli, prošla godina je između ostalog svakako obeležena i fidžet spinerima, malim spravicama koje nemaju nekakvu posebnu funkciju osim da ih vrtite i smirujete živce. Ali, jedan kreativni gejmer našao je način kako da napravi napravu na kojoj je privezao nekoliko ovih spinera i uz pomoć njih sasvim funkcionalno igra igre! On je pet spinera povezao na komandnu ploču i dao im funkcije koje izvršavaju prilikom okretanja i zatim uspeo da poprilično efikasno igra popularnu pucačinu Overwatch i to jednog od najtežih likova u igri, Gendžija. Eto kako čak i tako beskorisne stvarčice kao što su fidžet spineri mogu da se iskoriste na interesantan način, ukoliko ste dovoljno kreativni, ali i imate viška vremena da se tako nečim bavite.

VRAĆA SE NAJVEĆI KONTROLER NA SVETU!

Nasuprot samoj konzoli, kontroli za prvi Xbox ostali su upamćeni u istoriji gaminga. Nekada davno, u vreme prve Xbox konzole, postojao je specijalni ogromni kontroler koji se zvao The Duke, koji nije baš bio zgodan za igranje, ali je svakako bio zanimljiv. Ovaj čuveni kontroler se gotovo 15 godina kasnije vraća, sada u verziji za Xbox One konzole, i dizajnira ga ni manje ni više nego tvorac originalnog Xbox-a! Ukoliko smatrate da su moderni kontroleri previše mali za vaše šake, Vojvoda je pravi izbor po vas, ukoliko ste naravno spremni da platite ne baš jeftinu cenu.

LGOLEDtelevizori3 LG OLED: Budućnost televizije u vašem domu 180125_01_20_source-1_cover1 Pametne papuče: Nissan je rešio problem izgubljene sobne obuće what-is-content-marketing-2 5 načina kako da frilenseri plasiraju svoje veštine legalfling-app-1000x500 Ova aplikacija utvrđuje pravila pre vođenja ljubavi · ·