2018 FIFA World Cup™
U VAZDUHU · promo

Od 1. do 30. aprila, samo jedno plaćanje vašom beskontaktnom Visa karticom može vas odvesti na 2018 FIFA World Cup gde ćete sa tribina u Mokvi ili u Sankt Peterburgu navijati za svoje fudbalske idole.

Kako biste učestvovali u promociji „Visa vas vodi na FIFA World Cup“ potrebno je da koristite vašu beskontaktnu Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji, ili obavite kupovinu koristeći Visa mobilnu aplikaciju za beskontakna plaćanja u bilo kojoj Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnici, ili NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Minimalni iznos transakcije za učešće u promociji je 700 dinara ako kupujete u Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnici, dok je na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama taj iznos 2.000 dinara.

Ove godine, Visa je pripremila 5 putovanja za po dve osobe (srećnog gobitnika i jednog pratioca) koji pokrivaju troškove putovanja na FIFA utakmice u Moskvu ili Sankt Peterburgu. Putovanje uključuje i četiri noći u luksuznim hotelima u Moskvi ili Sankt Peterburgu, karte za fudbalske mečeve, kao i prevoz do svih planiranih grupnih aktivnosti. Za više o detalja o nagradnim paketima i uslovima učešća u nagradnoj igri Visa vas vodi na FIFA World Cup posetite sajt.

Visa je zvanični FIFA partner od 2007. godine i ima ekskluzivna prava u kategoriji finansijskih usluga do 2022. godine. Veliko nam je zadovoljstvo što korisnicima naših kartica u Srbiji možemo da približimo iskustvo FIFA World Cup i nagradimo ih zbog lojalnosti našem brendu. Kao i do sada, nastavićemo da sarađujemo sa našim partnerima – trgovcima i bankama kako bismo zajedno obezbedili nagradne kampanje za korisnike koji plaćaju Visa karticama. Ove godine fokusirali smo se na promociju beskontaktne tehnologije, koja beleži trend rasta na našem tržištu jer sve više potrošača prepoznaje prednosti brzih, jednostavnih i sigurnih bezgotovinskih plaćanja”, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Mastercard_cover Beskontaktno plaćanje u pokretu Uskrs Rajiceva Uskršnje akcije u Rajićeva Shopping Centru Vafel Mleko i lešnik Bambi napolitanke: Toliko kremastije da zaslužuju novo ime adidas žurka Beograd uhvaćen u mrežu: Kako je bilo na adidas žurki · · ·