Visa Touch to Pay
PULS GRADA · aktuelno

Visa je danas lansirala Visa Global Transit Solutions rešenja, novi program dizajniran da ubrza korišćenje debitnih, kreditnih i pre-paid naloga na naplatnoj rampi ili u čitaču u autobusu, ubrzavajući i stvarajući ugodnije iskustvo za korisnike javnog prevoza širom sveta.

Novi Visa program za tranzit pomaže operaterima sistema javnog prevoza i provajderima tehnologije bilo koje veličine da beskontaktno plaćanje dodaju kao opciju za plaćanje karata na ulazu.

„Visa je najbolji način za obavljanje plaćanja i primanje uplata bilo gde i na bilo kom uređaju. Mi želimo da iskustvo prevoza učinimo bržim, lakšim i bezbednijim bez obzira na to da li neko putuje automobilom, leti avionom na odmor, ili se vozi javnim prevozom na posao“, izjavio je Michael Lemberger, šef Sektora proizvoda kompanije Visa u Evropi. Mi iskustvo koje je dovelo do više od jedne milijarde beskontaktnih putovanja TfL-om sa Visa karticama koristimo da pomognemo operaterima sistema javnog prevoza širom sveta da umesto gotovine i karata omoguće beskontaktno plaćanje u autobusima i vozovima.“

Model: Visa je stvorila Mass Transit Transaction model, okvir podrške za upravljanje beskontaktnim plaćanjem bez obzira na veličinu ili strukturu karte operatera javnog prevoza. Visa model omogućava operaterima da ponude niz fleksibilnih tarifa, uključujući fiksne tarife, tarife zasnovane na razdaljini i vremenu, te multimodalne cene, kao i opcije kao što su ograničenje cene, koncesije, i povraćaj zbog kašnjenja.

Budućnost transporta: Visa uzima u obzir kompletno i sveobuhvatno iskustvo korisnika, čineći Centar za inovacije u Londonu prirodnim epicentrom za budućnost opcija za komercijalni prevoz, uključujući automobile, putovanje avionom, i javni prevoz. Visa tim će se udružiti sa operaterima sistema javnog prevoza, pružaocima tehnoloških rešenja, FinTech kompanijama i ostalima kako bi ispitali sve aspekte putovanja potrošača i angažovaće se na zajedničkom stvaranju novih doživljaja putovanja.

• Visa predstavlja inovativni globalni program koji će ubrzati nesmetano putovanje uz pomoć beskontaktnog plaćanja
• Novi standardi i novi Visa Ready for Transit program će pojednostaviti sertifikaciju rešenja za plaćanje za operatere i pružaoce rešenja za tranzit
• Novi tim sastavljen od ljudi iz industrija transporta, tehnologije i plaćanja pruža stručnost i podršku
• Centar za inovacije kompanije Visa u Londonu će se fokusirati na budućnost transporta, istražujući najnovije tehnologije i integratore tehnologija

Tokom narednih meseci, Visa Global Transit Solutions program će se dalje širiti kako bi uključio nove ponude koje idu od upravljanja prevarama i mogućnosti podrške do programa odanosti i marketinških programa usmerenih na optimizaciju korisničkog iskustva.

Visa Global Transit Solutions tim je do sada primenio desetak tranzitnih rešenja u Evropi, a trenutno ima nove projekte koji su u toku u Aziji, Severnoj Americi i Evropi – a svi oni su fokusirani na predloge korisnika koji smanjuju probleme vezane za korišćenje javnog prevoza. Prihvatanje beskontaktnog plaćanja širom sveta se značajno povećalo tokom poslednjih godina – naročito u Evropi, gde je danas više od 40 procenata transakcija uživo sa Visa karticama beskontaktno.


Dovoljno je da se provlači Dovoljno je da se provlači! Pariz Disnilend Kada čarolija oživi pred vašim očima Polaznici programa Coca-Cola podrška mladima na trećem krugu radionica Radionice „Coca-Cola podrška mladima“ započinju treći ciklus Originalni razgovori Po prvi put u Beogradu: “Originalni razgovori” sa menadžerima velikih kompanija · · ·