.
U VAZDUHU · agenda

Visa, zvanični platni sistem FIFA, objavila je da će se Zlatan Ibrahimović, fudbaler i zaštitno lice njihove globalne marketinške kampanje, vratiti na turnir i pridružiti fudbalskim fanovima u Rusiji. Visa će pomoću inovativne tehnologije plaćanja unaprediti iskustvo mečeva za fanove.

Jednostavnim načinom plaćanja, Visa će omogućiti fanovima da uhvate svaki trenutak fudbalskog prvenstva. Oni koji budu u Rusiji, na taj način će manje vremena provesti u redovima, zahvaljujući 3.500 prodajnih mesta i 1.000 mobilnih punktova opremljenih za ovakvu vrstu plaćanja. A oni koji utakmice budu gledali od kuće, moći će da prate Zlatana koji ima ekskluzivni Visa pristup tokom celog turnira.

Visa kampanja posvećena Svetskom prvenstvu pratiće Zlatanovo putovanje na turnir i njegov povratak na samu scenu prvenstva. Tokom toga, biće prikazana jednostavnost korišćenja beskontaktne tehnologije plaćanja. Njegova avantura pružiće fanovima priliku da vide šta se dešava „iza kulisa“ najvećeg svetskog sportskog događaja, uz korišćenje ekskluzivnog pristupa kompanije Visa.

meeting-2284501_960_720 4 saveta za efikasan poslovni sastanak Bemus Danas počinje 46. festival BEMUS Ulični svirači Festival uličnih svirača u Novom Sadu Dedinje Pool Party Dedinje Pool Party u hotelu BBH · ·