Suntory-3d
PULS GRADA · dizajn

Ako vam je viski s ledom omiljeno piće i zanima vas način da ga napravite još interesantnijim, pogledajte šta je sve moguće uraditi od najobičnijih kocki leda.

Poznati japanski proizvođač viskija Suntory je u okviru promocije svog brenda uz pomoć CNC tehnologije napravio kocke leda u najrazličitijim kompleksnim oblicima i stavio ih u čašu sa ovim napitkom kao deo projekta reklama „3d on the rocks“. Među ledenim figurama se može pronaći sve od poznatih umetničkih dela (Mikelanđelovog Davida, Kip slobode), ikona pop kulture (Godzila, Miki Maus), pa do figura u obliku životinja ili najrazličitijih predmeta.

Ne bi nas začudilo da se ovakva tehnologija uskoro omasovi u domovima širom sveta i svi počnemo da služimo viski sa ledenim oblicima po izboru. U međuvremenu nam ostaje da pogledamo kako to rade Japanci u ovoj reklami i galeriji ispod.

„3d on the rocks“Otvori galeriju
Rokeri i manekenke Istorija zabavljanja manekenki i rock zvezda Najbolje igračke za odrasle Najbolje igračke za odrasle Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici? Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici – Alberta Einsteina ili Marilyn Monroe? Uskršnje dekoracije Dekoracije za uskršnji ručak