Bored-Panda_Page_7cover
U VAZDUHU · životinje

„Kakav vlasnik, takav pas“ je stara izreka koja navodno razotkriva sličnost u karakteru između vlasnika i njegovog psa. Ponekad, međutim, ljudi i njihovi ljubimci počinju i fizički da liče, što se da primetiti na sledećim uporednim fotografijama dostupnim u našoj galeriji.

Njihov autor je britanski fotograf Žerard Getings. On je već naveliko poznat po svojim portretima životinja, ali ovog puta se odlučio za nešto malo drugačije. Za svoju kolekciju fotografija pod imenom Da li ličite na svog psa, on je slikao vlasnike i njihove ljubimce u istim pozama i na način da akcentuje njihovu fizičku sličnost. Rezultati njegovog predanog rada su sad pred nama i možemo reći da su urnebesni.

Pogledajte kako izgledaju ove uporedne fotografije vlasnika i njihovih pasa u našoj galeriji, a ako vam se dopadaju, zapratite momka koji ih je napravio na Instagramu.

Henri i HoupOtvori galeriju
page-sijamski-borci Fotografije riba kakve još niste videli collage Ovi tvitovi o psima će vas potpuno raspametiti tmg-article_tall Ovaj mačor je lud za breskvama collage Pronađi uljeza: Kojoj rasi oni pripadaju · · ·