Papooz
KULTURA · muzika

Nakon nastupa u značajnim pariskim klubovima i koncertnim dvoranama, Beograd će imati privilegiju da otkrije ovaj bend pre ostatka sveta.

Prefinjen indie-folk zvuk, moderan i uzbudljiv u isto vreme. Papooz sa dva izvanredna glasa Ulysse & Armand, izvodi jako privlačne balade i kompozicije koje prate još troje muzičara. Ovaj bend postaje sve popularniji u Francuskoj, i predviđa im se svetla budućnost. Između ostalog kada slušate njihove pesme, ne možete ostati ravnodušni! U Beograd dolaze posebnom prilikom, pa iskoristite to i dođite da poslušate jedan jako dirljiv i kvalitetan koncert ovog francuskog  sastava 19. oktobra od 21 čas.

Kulturni centar Grad i City Magazine dele dva puta po dve karte za ovaj zanimljiv koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ulaznice, neophodno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici koji vam je omiljeni francuski izvođač.

Kako je sve počelo u životu slavnih Kako su počele karijere slavnih muzičara? grant hart Grant Hart (ex-Hüsker Dü) nastupa na trećem PARALEL festivalu Albumi inspirisani opojnim drogama Osam albuma inspirisanih opojnim drogama kristali Kristali slave 20. rođendan u Domu omladine