Grupa Ti
KULTURA · muzika

Petak u Kulturnom centru Grad će po svemu sudeći biti poseban – po prvi put, svoj samostalni koncert održaće grupa Ti!

Ti je psihodelični pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZa, i u leto 2012. Osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju.

Dvojac će izvesti kompletan materijal benda uključujući i par pesama koje su nastale u poslednjih mesec dana, a koje će se naći na albumu koji će se pojaviti na proleće.

Podršku sastavu Ti pružiće beogradski kolektiv Kišobran. Vrata se otvaraju u 21 čas, a nastup grupe Ti se očekuje sat vremena kasnije. Karte u pretprodaji koštaju 250 dinara, na dan koncerta 350 dinara.

City magazin i Kulturni centar Grad podeliće dva puta po dve karte za ovaj koncert. Da biste ušli u konkurenciju za nagradu napišite ispod ove vesti na našoj FB stranici odgovor na pitanje: koji je najbolji koncert domaćeg izvođača na kome ste bili ove godine?

Ilija Duni (Ti) Leksikon: Ilija Duni (Ti) Lala Tribute to Lala – veče posvećeno džez bubnjaru Lali Kovačevu Strankinje Populizam: Nije važno što te ništa ne razumem Beyonce Beyonce snimila spot za svaku pesmu sa novog albuma · ·