Daniel Sloss
KULTURA

Predstava međunarodno priznatog i nagrađivanog pola-čovek-pola-Xbox komičara stiže u Evropu. Mick Perrin Worldwide u saradnji sa MZA, Standup.rs i Urbanim uredom & London Calling stand up predstavljaju Daniela Slossa uživo u UK Palilula 13. novembra u 20 časova.

Daniel Sloss je počeo da piše i izvodi stand up sa 16 godina. Pojavio se u nekoliko velikih emisija u Britaniji uključujući Michael McIntyre’s Comedy Road show, Mock The Week, Set List i Russell Howard’s Good News, imao je svoju emisiju na BBC show, The Adventures Of Daniel, držao je govor na Ted Talk, izdao svoj DVD –i sve to je uradio do svoje 22. godine. U februaru 2014. postao je prvi komičar koji je nastupao dva puta u dva meseca u američkoj emisiji Conan O’Brien Show kada je pozvan da ponovo dođe posle svog neverovatnog prvog seta…

U avgustu 2008. kada je imao samo 17, Daniel je postao jedan od najmlađih finalista u britanskom takmičenju So You Think You’re Funny? na svom prvom Edinburškom festivalu. Od tad svake godine on dolazi sa novim solo šouom na festival i svaki put – je rasprodato. Činjenica je da poslednje tri godine Daniel je bio jedna od najvećih zvezda na festivalu, nastupao je pred više od 10. hiljada ljudi svake godine na Edinburškom Međunarodnom Konferencijskom Centru (Edinburgh International Conference Centre (EICC)), i bio je na velikoj turneji u Britaniji gde je održao preko 50. nastupa po celoj Britaniji.

Daniel je imao i internacionalne turneje po Americi i Australiji i u 2012 (kada je imao 21. godinu) nastupio je na prestižnom Montrealskom festivalu Just For Laughs Comedy festival sa solo tačkom.

Standup.rs i City Magazine vode dva čitaoca sajta na nastup ovog mladog komičara u Beogradu. Da biste ušli u konkurenciju za ulaznice neophodno je napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB strani ko vam je omiljen komičar.

Festival tolerancije u Beogradu Festival tolerancije u Beogradu Rentakultura Rentakultura: O stanju u kulturi u Srbiji Stand Up StandUp Fest 2014: Četvrti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu Create in Residence Create in Residence – kreativni most između Srbije i Švedske