Plazma Festić
U VAZDUHU · nagradne igre

Međunarodni filmski festival FEST, koji se ove godine održava po 44. put posebnu pažnju posvećuje omladini i kulturnim potrebama najmlađe publike. Brend Plazma kompanije „Bambi“ prepoznao je značaj ovakvog programa i sa radošću se prikuljučio realizaciji prvog Plazma Festića koji će se održati u Domu omladine Beograd i Cineplexx Ušće Shopping Centru tokom predstojećeg vikenda.

Vreme u kojem današnja omladina odrasta je izuzetno izazvono i dinamično, a obaveza svih nas jeste da kod njih razvijamo prave vrednosti, negujemo i podstičemo razvoj kulturnih navika i potreba.

U okviru programa Plazma Festića biće prikazani filmovi za decu predškolskog i školskog uzrasta ali i za tinejdžere koji proživljavaju svoje prve ljubavne probleme. Pored filmskih projekcija a u cilju edukacije malih filmofila u nedelju 28. februara sa početkom u 15 časova će se u prostorijama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Centar održati besplatna kreativna radionica.

Brend Plazma kompanije „Bambi“ je za sve čitaoce City Magazina obzbedio 6×2 karata za filmska ostvarenja (tri puta dve ulaznice za svaki film)  koja se prikazuju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar i to: Poslednji vuk (27.02.2016. u 19:00) i Nove avanture Aladina (28.02.2016. u 16:30). Da biste ušli u konkurenciju za ove nagrade, potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji vam je omiljeni dečiji film.

Nagradna igra Nagradna igra „Tvoj stil, tvoj grad“ – na korak do putovanja iz snova Sorentino Poklanjamo roman „Svi su u pravu“ Paola Sorentina Sladoled Sladoled u svako doba – delimo pet paketa omiljene poslastice Dani igre Revija filma „Dani igre“ u Jugoslovenskoj kinoteci – delimo karte