Tim Olimpijskog komiteta i Vojvodjanske banke
PULS GRADA · sport&rekreacija

Nakon Atine, Pekinga, Londona i Rija „Vojvođanska banka“ biće zvanična banka našeg nacionalnog olimpijskog tima i na putu do Igara u Tokiju 2020. Potpisivanjem petog po redu ugovora o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, još jednom je potvrdila svoju rešenost da aktivno učestvuje u unapređenju nacionalnog olimpijskog sporta i stvaranju boljih uslova za naše sportiste.

U dosadašnjoj saradnji između ove dve institucije, Vojvođanska banka dodatno je sponzorisala brojne sportiste među kojima su i Ivana Španović, Ivana Maksimović, Anja Crevar i mnogi drugi, a svečanom potpisivanju ugovora o nastvaku saradnje prisustvovali su i olimpijci Andrea Arsović, reprezentativka u streljaštvu, kao i Marko Novaković i Nebojša Grujić, reprezentativci u disciplini kajak dvosed. Pored pružanja postojeće podrške, Vojvođanska banka kreirala je i jedinstvenu olimpijsku donatorsku karticu, od čijih transakcija se već šest godina izdvajaju sredstva za podršku našem nacionalnom timu.

„Nakon dugog niza godina uspešne saradnje, Vojvođanska banka i Olimpijski komitet Srbije mogu sa ponosom da sumiraju rezultate – brojne uspehe, medalje i veliki ugled našeg nacionalnog sporta i sportista na svetskoj sceni. I danas stojimo na istom mestu, ujedinjeni u zajedničkom cilju – da zajedno stvorimo nove generacije pobednika“, rekao je Marinos Vathis, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke i dodao:

Izuzetno sam ponosan što ću po drugi put od kad sam u Vojvođanskoj banci potpisati protokol o saradnji sa Olimpijskim komitetom i to ukupno peti za Banku. Time mi zajedno danas, stvaramo bolje uslove za nacionalni olimpijski sport. Ispisujemo istoriju koja će, siguran sam, zabeležiti velike pobede naših šampiona.“

Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije zahvalio se Vojvođanskoj banci, kao jednom od najpouzdanijih partnera nacionalnog olimpijskog tima, na podršci i osloncu koje pruža olimpijcima dugi niz godina.

Vojvođanska banka je u kontinuitetu uz olimpijce Srbije od Olimpijskih igara u Atini, a sada i na putu za Tokio 2020. Kroz sve ove godine utiska sam da je partnerski odnos prerastao u prijateljski. Rasli smo i napredovali zajedno i verujem da u novom olimpijskom ciklusu zajedno možemo još više i još bolje. Sigurno je da dugoročnost ovog partnerstva govorio obostranom zadovoljstvu. U Vojvođanskoj banci imamo društveno odgovornog partnera koji deli naše vrednosti, razume potrebe vrhunskog sporta, ali i vidi vrhunski sport kao pravo mesto za ulaganje. Banka je u prethodnim godinama zahvaljujući ovom partnerstvu postigla i izvesne marketinške rezultate što nama posebno znači i raduje nas. To govori da ulaganje u vrhunski sport nije doniranje sredstava već i ulaganje u sopstveni rast i razvoj“, istakao je Maljković.

Kopaonik MK Resort Kopaonik Open Summer Tour počinje za vikend Noćni maraton_cover 8. Noćni maraton u Novom Sadu cover Najveći trendovi vezani za fitnes i ishranu u ovoj godini Najava Olimpijskog dana 2017 „Olimpijski dan“ u Hajd parku · · · · · ·