nu
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ono što je Pariz bio početkom prošlog veka, a Amsterdam krajem prošlog veka, to je Berlin u ovom veku. Grad slobode, umetnosti, kulture, urbani grad, Onaj poseban grad Evrope koji nikada ne može imati svog dvojnika.

Šetnja ulicama Berlina je nešto što morate sebi priuštiti jer na svakom koraku možete videti nešto super. Arhitektura ovog urbanog grada je fascinantna, toliko da čak i većina banalnih stvari može biti inspirativna. Neko ko ima oko za detalj primetiće lepotu svuda u Berlinu. To je učinio i fotograf Stas koji je pod ovim nadimkom objavio mnogo fotografija Berlina.

Posebno je zanimljiva serija fotografija o vratima ovog sjajnog grada pošto nikad ne znate šta vas čeka iza njih. Takođe, sva vrata pričaju priču o trendovima u arhitekturi, dizajnu i umetnosti grada. U galeriji pogledajte neka od njih.

Vrata BerlinaOtvori galeriju
knjige Kako sve možete da složite knjige Blogovi o enterijeru Na korak do inspiracije: Najzanimljiviji blogovi o uređenju enterijera IMG_5564 Arts&Crafts: Kuhinja kao mesto okupljanja gradovi Svetske metropole nekad i sad · · ·