hbz-summer-outfit-ideas-index-1495036908
U VAZDUHU · trend

Kako temperatura nastavlja da raste i sve smo bliži letu, vreme je obnovite svoj stil sa nekim novim zanimljivim detaljima. Modni stručnjaci savetuju da svake sezone napravite samo mali iskorak iz uobičajenog tipa odevanja i to uz par sitnih „novina“ koje ćete lako uklopiti u već postojeći autentični stil. Pripremili smo za vas trendi kombinacije odeće, obuće i asesoara koje možete probati baš ovog leta.

Bele čizme su i dalje neizostavan modni komad koji možete upariti sa bilo čim, a ove godine i bele patike dolaze u obzir. Slamnatim šeširima i korpama kao obaveznim asesoarima će se tokom letnje žege „pridružiti“ i kondukterske kape i svilene marame. Milenijalska roze nije izgubila ni malo od svoje popularnosti, a njen najozbiljniji konkurent je za sada žuta boja, koja odlično izgleda na letnjim suknjama.

Pogledajte u našoj galeriji šta će biti najviše u trendu narednih nekoliko (toplih) meseci.

foto: SplashOtvori galeriju
landscape-1470144077-steve-mcqueen-white-trainers Najbolje muške naočare za sunce ovog leta 1488004957584-kattarshian_cover Rijaliti koji želimo da gledamo shutterstock_376175107_cover Koliko je udobno kupovati iz fotelje? cover999 Helix tetovaže: Najnoviji trend na Instagramu · · · ·