Ruska detoksikacija (foto: Pixabay)
PULS GRADA · zdravlje

TOKSFAJTER LUKS apsorbent toksina iz creva na bazi biljnih vlakana, biljnih fermenata, probiotika i lekovitog bilja. Sadrži list bokvice, cveklu, pšenične mekinje, jabučni nektar, brusnicu, seme od bundeve, gujinu travu, detelinu, hajdučku travu, čičak, šipurak… Vezuje soli teških metala, toksične metabolite i druge štetne materije. Štiti sluznicu želuca i creva, ima antiupalno dejstvo i podstiče lučenje žuči.

Preventivno deluje na razvoj arteroskleroze i gojaznosti jer vezuje holesterol i daje osećaj sitosti, a bromelain i papain imaju protivupalno i spazmolitičko delovanje. Kompleks laktobakterija održava potrebnu mikrofloru creva (probiotici). Ima široku preventivnu ulogu kod mnogih stanja gde je potrebno brzo oporaviti organizam. Uzima se 2 do 3 puta dnevno po 3 kapsule pola sata pre jela od dve do četiri nedelje.

NAJBOLjE OD RUSKE PRIRODE

Mala ruska apoteka otvorena je 2007. u Beogradu sa ciljem da preparate iz Rusije približi domaćem tržištu. Osnovni program čine preparati proizvedeni u fabrici Diod u Moskvi i fabrici Art Lajf u Sibiru nastali kao rezultat dugogodišnje saradnje sa najvećim ruskim naučnicima i lekarima. Preparati su na biljnoj bazi, sa širokim terapijskim dejstvom i bez kontraindikacija. Naše stručno osoblje rado će odgovoriti na sva vasa pitanja.

18033333_1904437903123897_5974549284675679428_n Kako da u jednom koraku pobedite nalet gladi Zdravlje i biljke BG Buket: Ljudi okruženi zelenilom imaju više energije Pregled za sve! Da li ste već pregledali svoju kožu? Antimetil slika trudnica 1_cover Antimetil: Pomoć za želudac · ·