Modne prepravke
PULS GRADA · moda

Svaka sezona nosi nešto lepo i novo čak i za one koji ne prate modu i ne trče trku sa trendovima.

Ako ste izgradili sopstveni stil i sigurni ste i zadovoljni onim kako izgledate povremeno, ili od sezone do sezone možete onako rekreativno da se upoznate i oprobate u modnim stilovima koji kruže unaokolo kao pčele oko košnice.

I verujte, svaki put je jednako zabavno i uzbudljivo, a od vas zahteva samo malo kreativnosti i mašte…

Za žene koje vole i uživaju u modnim peripetijama dosada kao da ne postoji, stalno se nešto menja u predmetu njihovog interesovanja i one su srećne prihvatajući te promene kao izazov.

Ovog promena sve one dame koje vole pastelne boje mogu da se obraduju i to unapred, jer će se ovog proleća nositi upadljivi komadi garderobe u pastelnim nijansama. Počevši od mantila i cipela pa sve do marama i torbica. Važno je da ne zaboravite da nam se bliže i muzički festivali, pa na modnu scenu stupaju svi detalji i stilske odlike uzbudljivog rokenrol života – rese, teksas, šljokice i metalik, uz naravno marame koje će se ove godine sve češće nositi po uzoru na turbane.

Budite uvek spremne za piknikOtvori galeriju
cover Šetnja kroz istoriju filma u pet crvenih cipela Trendovi novih frizura Kakve će se frizure nositi ove jeseni Trendovi za jesen Pravo s modne piste: Novi jesenji trendovi coverB Ugi Blu: Najlepša odelca za čovekovog najboljeg prijatelja · · ·