Novi prolećni parfemi
PULS GRADA · lepota

Nova sezona i ti duži svetli topli dani uvek otvaraju nove mogućnosti za nova maštanja. Ima li boljeg i lepšeg načina da to činite nego da promenite uobičajeni parfem koji nosite i ovog proleća budete jedna druga devojka il’ žena…

Mi vam predstavljamo nove mirisne note i parfeme čije se opojne linije kreću od bledih ruža i narandžinog cveta do mošusa i mirisa vrele pustinje.

1. Stella McCartney Pop

Zauvek mladi, poručuje ovaj parfem, a kako i ne bi kada je dizajnerka iskoristila sećanja na svoje prvo veliko putovanje i pokušala da reminiscencije odatle smesti u ovu bočicu zanimljivog izgleda. Sloboda i mladost u svoj svojoj punoći izražene su kroz sandalovinu, tuberozu i mošus.

2. Tom Ford Soleil Blanc

Samo jedna kap ovog parfema i već ste na jahti, negde u blizini ostrva Sen Martin. U jednoj ruci je šampanjac, a na preplanulim nogama već utrljan kokosov balzam, i sve je lepo jer takvo leto nema kraja…

3. Nest Citrine

Ne bi trebalo da verujete onima koji se makar jednom ne osmehnu kada pomirišu ovaj parfem! Čist je, ugodan, pomalo nežan, kao da ste u bočicu ubacili onaj prvi prolećni zrak sunca…

4. Prada Candy Kiss

Šta i da očekujete kada se parfem zove „poljubac slatkiša“? Nema druge boje do ružičaste i nema bolje spoja za čitavo leto od osvežavajuće narandže i dobro poznate vanile. Dok nosite ovaj Prada parfem nema potrebe da na sebi imate previše detalja, obična pamučna haljina je sve što vam je potrebno.

5. Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Zaboravite na puderaste kombinacije i asocijacije. Ovde vlada jedna snažna ruža, opojna i svetla. Ovo nije parfem koji bi nosila tvoja baka, već onaj koji nosiš ti želeći da jednoga dana budeš glamurozna baš kao ona!

6. Thierry Mugler Angel Muse

Ovo je parfem namenjen gurmanima. Sok od ćilibara i poslednji potomak čuvene loze Angel parfema. Sav je sastavljen od kontrasta između kremastih i orašastih nijansi, namenjen je onima sa oštrim smislom za humor, i damama koje vole da se smeju.

7. Aedes de Venustas Cierge de Lune

Misterija biljke cereus koja cveta noću odlično se pozicionirala kao srce ovog nesvakidašnjeg parfema. Budući da je sve u vezi sa njim na liniji misterije i magije, počevši od imena, imaćete utisak da možete da bacite čini na bilo koga dok nosite ovaj parfem!

8. Memo Paris Marfa

Oni koji vole takozvane pustinjske arome već znaju da većina njih ima uvek isti završetak – dimljeno i drvenasto i to više nego što nam zaista prija. Ovaj parfem nije jedan od takvih, na protiv, u njemu se kriju note narandže u cvatu, tuberoze i belog mošusa.

cover Deset tajni besprekorne šminke Andrea Reed uživa u spajanju umetnosti i šminkanja Umetnost na usnama Screen_Shot_2016-02-29_at_2.35.18_PM Diznijeve princeze u muslimanskom hidžabu coverB „Mačije oči“: 6 ideja za šminkanje · · · ·