City Magazine_cover
U VAZDUHU · promo

Dok zima lagano popušta pred prolećem, stopala počinju da nas svrbe i traže da se putuje, ide daleko i istražuje. Oni koji vole sve na vreme da planiraju, verovatno su već uplatili i letovanje za ovu godinu, a oni koji su pre za spontana putovanja, imaju još puno vremena da se odluče. I jednima i drugima je zajedničko to što na putovanjima traže nešto novo i osvežavajuće.

Međutim, nekad se ne mora otići daleko po taj osećaj. Nekad je on tu, u stvarima koje možemo iznova otkrivati iako nam se čine dobro poznate. Kao na primer, ako ste godinama obožavali originalni ukus Coca-Cole i onda probate i varijantu bez šećera i shvatite da sada zapravo imate dva omiljena napitka koja vas jednako podižu i osvežavaju. Osvežite svoju svakodnevicu, budite spremni, jer proleće samo što nije stiglo.

prinr 210x145 Tikkurila vas inspiriše: Obojite svoju igru coverstudyins Studiraj u Švedskoj i radi svuda u svetu ddd Coca-Cola HBC Srbija nagrađena za ostvarene rezultate u 2016. godini IMG_1019 Plazma i ove godine podržala PLAZMA FESTić ·