Kolaž Fa nagrade
U VAZDUHU · nagradne igre

Tokom toplih letnjih dana svaka dama uživa u prijatnom mirisu svoje kože i besprekornoj zaštiti od znojenja. Nova Fa Flower Me Up! linija za negu tela pruža savršeno mirisno iskustvo i delotvornu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa tokom celog dana. Pored zavodljivog cvetnog mirisa koji budi sva čula, gel za tuširanje, anti-perspirant i dezodorans iz nove Fa linije za negu tela, pružiće svim damama neophodnu hidrataciju i savršenu negu kože.

Inovativna formula Purple Lily Secrets i Magnolia Kiss gelova za tuširanje, sa očaravajućim mirisima ljiljana i magnolije, čini kožu učinkovito mekom i glatkom na dodir, dok kremasti gel pretvara tuširanje u nezaboravan i jedinstven doživljaj. Takođe, novi Purple Lily Fantasy dezodorans sa 0% aluminijumskih soli i Magnolia Flirt anti-perspirant sa 0% alkohola, sa neodoljivim mirisima magnolije i ljiljana, pružaju pouzdanu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati.

Pružite Vašoj koži pouzdanu zaštitu i očaravajući miris cvetnih nota uz novu Fa Flower Me Up! linije za negu tela.

Alpinese Meggle namaz Meggle Alpinesse: Škola je gotova! Šta da doručkuju klinci? cover plazma Plazma za svaki put Thievery Corporation Arsenal vas vodi u BACKSTAGE sastava Thievery Corporation Zlatni pek Zlatni Pek – Zlata vredan keks za posni period · · · · · ·