Nike kampanja
PULS GRADA · sport&rekreacija

Najbrže leto počelo je sa novom Nike kampanjom koja nosi naziv “So Fast”, koja je okupila neke od najboljih i najuspešnijih sportista današnjice kojima je brzina od ključnog značaja za uspeh, i koji znaju šta znači istinska posvećenost i motivisanost.

Ova elitna ekipa, simboličnog naziva “Zoom Squad”, u svoje redove uključila je naše najbolje profesionalce iz sveta sporta, među kojima su: Ivana Španović, atletičarka i prvakinja u skoku udalj, Emir Bekrić, osvajač evropskih i svetskih medalja u trkama od 400m sa preponama, Milica Dabović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nikola Kalinić, Bogdan Bogdanović, Luka Mitrović, košarkaši srpske reprezentacije, Staniša Mandić, član fudbalske reprezentacije Srbije i svetski prvak u fudbalu za mlađe od 20 godina.

Cilj “So Fast” kampanje i “Zoom Squad-a” je kako na globalnom nivou, tako i kod nas, promovisati značaj trčanja i vežbanja i inspirisati ljude koji se redovno bave sportom, ali i one koji do sada nisu bili fizički aktivni, da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Na ovaj način, svi zainteresovani, biće u mogućnosti da se spreme za veliku We Run Belgrade trku, koja će se održati 6. septembra, i koja će okupiti veliki broj trkača.

VIP Beach Masters Finale Vip Beach Masters prvenstva na Adi Ciganliji cover3 City letnja preporuka #47: „Ispravi se i vežbaj“ u Fitness centru Kombank arene Red Bull Cliff Diving Svetska Serija 2015 Red Bull Cliff Diving: Stari most, 14 skakača i vekovima stara tradicija Provedite leto sa knjazom i kajakašima na Adi Provedite leto sa Knjazom i kajakašima na Adi ·