page-cover
KULTURA · art

Zamislite da posetite muzej najtoplijeg dana u godini, u situaciji u kojoj ne rade klima uređaji i slike bukvalno počinju da se tope pred vašim očima i cure preko ramova. Da, svesni smo da ovo zvuči kao noćna mora svakog kustosa, ali upravo to je glavni koncept nove kolekcije digitalne umetnosti pod nazivom „Vrela izložba“.

Njen autor je bečki multidisciplinarni umetnik Alper Dostal. U svojoj originalnoj seriji slika on je prikazao kako bi izgledala remek dela slikarstva kao što su Gernika Pabla Pikasa ili Vrisak Edvarda Munka da kojim slučajem boja sa njih počne da se topi.

U našoj galeriji možete videti realizaciju ovog zanimljivog koncepta, a ako vam se dopadaju Dostalovi radovi, možete ih kupiti u obliku printova na sledećem veb-sajtu.

Istopljena remek delaOtvori galeriju
Vesna Pavlović izložba Izložba „Sites of Memory” Vesne Pavlović u galeriji Laufer Lopta 21, 100cm x 150 cm, 2018 _ Archival pigment print (Digigraphie by Epson) Otvaranje izložbe Miloša Tomića u galeriji New Moment dougasam_14659339_cover Plaže kao slikarska platna olgatitova_8 Galerija Zoom: Izložba fotografija ruske umetnice Olge Titove ·