Wacky Sheep letnja kolekcija
PULS GRADA · moda

„Ćaknuta ovca“ je mladi lifestyle brend koji je jedinstvenim dizajnom i jarkim bojama osvojio planine, a zatim se smelo spustio i na plaže. Iza brenda Wacky Sheep stoji mlada ekipa, koja je poželela da ponudi nova kreativna rešenja iz oblasti industrijskog i grafičkog dizajna, i sve to pod etiketom Made in Serbia.

Počevši od heklanih i štrikanih snowboard kapa po porudžbini, gde je kupcima data mogućnost da sami prave svoje kombinacije boja, u ovoj letnjoj sezoni svojim dizajnom i vedrim bojama razveselili su i sunčane predele.

Wacky Sheep ekipu čine mladi dizajneri, te brend kroz četiri godine svog postojanja stalno sarađuje sa različitim domaćim kreativcima. Ovo leto dočekali su sa spremnim asortimanom ženskih kupaćih kostima, u prepoznatljivom stilu – jarkih boja i jakog autorskog potpisa. Kupaći kostimi za ovu sezonu u potpisu Wacky Sheep dolaze u sedam različitih kombinacija.

Wacky Sheep letnja kolekcija - kupaći kostimOtvori galeriju

Da bi dan na plaži bio potpun, Wacky Sheep spremio je i peškir za plažu, rađen u saradnji sa kompanijom Svilanit. Za ovaj plažni asesoar kažu da je njihov najveći ponos jer im je inače kvalitet na prvom mestu a Svilanit važi za lidera u proizvodnji najkvalitetnijih peškira. Mekoća i kvalitet peškira za plažu koji zajedno potpisuju to neosporno dokazuje.

Da u Wacky Sheep laboratoriji ideja ne manjka ponovo govori njihova multifunkcionalna torba peškir – TOWEL FOR. Ovaj neobični proizvod idealan je za sve one koji vole funkcionalnost, a ne vole opterećenje u uživanju u sunčanim danima na plaži. Multifunkcionalna TOWEL FOR je istovremeno torba, peškir i kapuljača za vetar, naravno u prepoznatljivim Wacky Sheep bojama.

Još jedna novina su jastuci za spavanje PILLOW. Nalik na šlauf, samo u obliku presečenog kruga, ovi jastuci vedrih boja spremno dočekuju kunt na plaži. Letnju kolekciju upotpunjuju i tank top majice.

Glavni akcenat Wacky Sheep brenda jeste na kreativnim proizvodima za svaki dan. Iako se pre svega pozicioniraju kao snowboard brend, okrenuti su industrijskom i grafičkom dizajnu koji se primenjuje svuda oko nas , te se u Wacky-u očekuje sve više kreativnog i inovativnog materijala sa proširenom ekipom ludački talentovanih ljudi

Haljine sa izrezima Haljine koje pokazuju vaše zgodno telo Modne kampanje Najbolje modne kampanje za jesen 2015. Letnje odevne kombinacije Letnje odevne kombinacije za posao Tuttolente naočare za sunce Tuttolente: Retro modne naočare bez okvira